Junior 5

De Junior is een draadloze compacte dolly die op afstand kan worden bediend. Een telescopische kolom voegt een perfect stabiele gemotoriseerde verticale as toe. Met precieze mechanische motorische aandrijvingen kan de junior een beeld maken met een HDTV-lens tot 160mm met perfecte stabiliteit.

De junior communiceert met behulp van draadloze verbinding, IP-netwerk of BNC Coax kabel (300m). en kan gedurende 6 uur op vier camera batterijen lopen. Het bedieningspaneel kan op batterijen worden uitgevoerd, zodat het complete Junior 5-systeem zonder lokale voeding kan worden gebruikt.

Alle Canon, Fujinon, Angenieux en Preston motoren alsook het Sony camera data protocol zijn geïntegreerd in de Junior software.


Geavanceerde functies:

De pancompensator zorgt ervoor dat de junior soepel van een recht naar een curved spoor kan lopen zonder de camera richting te beïnvloeden. Wanneer de dolly een curvebaan ingaat, word compensatie data naar de pan motor gestuurd die in de tegenovergestelde richting draait.

Toegang tot alle parameters: snelheid, demping, gebruikersinstellingen back-up en end stops.

Alle asposities (inclusief zoom en focus) kunnen op de vraag worden gememoriseerd en herhaald met absolute precisie. De operator kan vooraf ingestelde shots herroepen of de machine snel herplaatsen, zelfs als het buiten het zicht is.

Specificaties

Length dolly : 75 cm
Width dolly : 44,8 cm
Height dolly : aanpasbaar
Track width : 31 cm
Min lens height : 69,8 cm
Max lens height : 173,3 cm
Battery life : 6 hours
Frequency : 2.4 or 5 Ghz