Nieuws

19 april
EUROGRIP INSPIRATION DAY

18 mei tonen wij u alle innovaties en nieuwe investeringen naast de bestaande technische oplossingen die wij bieden voor uw dynamische en unieke camera shots.

01 juli
NIEUW BIJ EUROGRIP: FLIGHTHEAD TV

Dit nieuwe 3-as Flighthead is gebaseerd op dezelfde technologie als de legendarische Flighthead 5. Deze kop is ontwikkeld voor de 2014 Olympische Winterspelen in Sochi, en is speciaal ontworpen voor de televisie markt en is ideaal om te gebruiken op telescopische kranen, remote dollies, tracking dollies.

Het is een 3-axis head dat een van de lichtste, sterkste en beste koppen op de markt is, en we zijn er trots op dat we zo een head bij Eurogrip hebben.

30 juni
'JIJ & IK' WARCHILD

Eurogrip was aanwezig op het ‘Jij & Ik’ project van War Child Holland. Naast het leveren van een Samdolly als een Super Techno 20 zal Eurogrip zich voor deze productie ook bezig houden met augmented reality doormiddel van onze Stype kits. Bij augmented reality worden reguliere TV-graphics over het beeld gezet en staan dan 'vast' ongeacht de beweging van de camera. Deze graphics bewegen met het camerabeeld mee alsof ze fysiek op locatie aanwezig zijn en kun je dan ook zien als 'verlenging' van een aanwezig decor. Na een nauwe samenwerking met United en ICP is dit de eerste keer dat augmented reality door United live werdt toegepast. 

Beeldmateriaal vinden jullie terug onder volgende links: Beelden van de uitzending & Behind The Scenes

01 juli
NIEUW BIJ EUROGRIP: SHOTOVER U1G

De Shotover U1g is een lichtgewicht, weerbestendig,-Gryo gestabiliseerd gimbal platform dat onwankelbare stabiliteit met ultieme functionaliteit levert. De Shotover G1 gimbal kan worden gemonteerd op de Flyline, motorfietsen, verscheidene voertuigen, kranen, kabels en bijna alles wat beweegt

De gimbal kan geweldige camera/lens combinaties dragen waaronder de 6K RED Weapon Dragon, Arri Alexa Mini, Phantom Flex 4K, Panasonic Varicam LT en Sony F55 camera's met Arri, Canon, Fujinon en Angenieux zoomlenzen.

De Shotover G1 gimbal biedt geweldige stabiliteit, zelfs bij volledige zoom.